Соларен Лед Рефлектор 150W

3,990.00 ден 6,999.00 ден

Карактеристики:

Моќност 150W
Напон Соларна Енергија
Tип Надворешен IP65

100 на залиха

Опис

Високо Квалитетни Соларни ЛЕД Рефлектори 150w

со Вградена моќна батерија и најголем соларен панел во класата

долг 6м кабел помегу соларниот панел и лед рефлекторот

за полесна монтажа и лесно пронаогање на сонцето

вклучено далечинско управување и батерии