Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Olympic White Shell
Боја на светлина: RGB
Заштита: IP65
895.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор со Сензор 10W
Лед Рефлектор со Сензор 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Sensor Black Shell
Боја на светлина: 6500K
Заштита: IP65
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор Olympic White Shell 20W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 20W

Заменува: 200W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 20W
Напон: 220V
Tип: Olimpic White Shell
Заштита: IP65
Боја на светлина: 4000K, 6000K
999.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Рефлектор со Сензор 30W
Лед Рефлектор со Сензор 30W

Заменува: 250W халоген
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 30W
Напон: 220V
Tип: Sensor Silver Shell
Боја на светлина: 6500K
Заштита: IP65
1,595.00 ден Прочитај повеќе