Лед Рефлектор Со Интегриран Сензор 50W

1,995.00 ден 2,595.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност  50W
Напон 220V
Tип  White Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65

8 на залиха