LED РЕФЛЕКТОР со СЕНЗОР 30W

1,599.00 ден

ВИСОКО Квалитетни ЛЕД Рефлектори со Сензор

30 и 50w

ip66 ВОДООТПОРНИ

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Опис

LED REFLEKTOR СО ВГРАДЕН СЕНЗОР НА ДВИЖЕЊЕ

ИСТИОТ СЕ ПОДЕСУВА СПОРЕД НАДВОРЕШНА СВЕТЛИНА И ДВИЖЕЊЕ

ВОДООТПОРНА ЗАШТИТА ИП66

Дополнителни информации

POWER

30, 50