Лед Линеарна Светилка Оксагон Рамка 36W

5,999.00 ден7,995.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body
Moќност: 36W
Напон: 220V
Должина: 600mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: ЦРНА

Дополнителни информации

Боја на Светлина

4500К, 6500К