Попуст
T8 Лед Цевки 600mm 360°
T8 Лед Цевки 600mm 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Проѕирна, Матирана
Tип Led Tube
Напон 220V
Моќност 9W
Должина 600mm
Агол на светлина 360°
299.00 ден 195.00 ден Одбери опции
T8 Лед Цевки 600mm 180°
T8 Лед Цевки 600mm 180°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Проѕирна, Матирана
Tип: Led Tube
Напон: 220V
Моќност: 9W
Должина: 600mm
Агол на светлина: 180°
195.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Т5 Цевка 600мм Со Прекинувач
Лед Т5 Цевка 600мм Со Прекинувач

Заменува: 60W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Матирана
Moќност: 8W
Напон: 220V
Должина: 600mm
Боја на светлина:  6000K
295.00 ден 275.00 ден Прочитај повеќе