Тавански Лед Арматури EASY CONNECTION 600mm

Категорија SKU: Не е достапно

699.00 ден 999.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Wide Body Professional
Моќност 18W
CCT 4000K , 6000К
Должина 1200mm,