Дома » Продавница » Додатоци » Сензори » Соларен Систем За Домашна Употреба Со Вклучен Инвертер Акомулатори и Соларни Панели

Соларен Систем За Домашна Употреба Со Вклучен Инвертер Акомулатори и Соларни Панели

39,900.00 ден69,990.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Солар Систем Со Акомиулатор и Инвертер
Моќност: 500W , 1000W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Зелена
Избриши

Дополнителни информации

Моќност

500W, 1000W