Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Olympic White Shell
Боја на светлина: RGB
Заштита: IP65
895.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор Olympic White Shell 20W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 20W

Заменува: 200W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 20W
Напон: 220V
Tип: Olimpic White Shell
Заштита: IP65
Боја на светлина: 4000K, 6000K
999.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell 50W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 50W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 50W
Напон: 220V
Tип: Olimpic White Shell
Боја на светлина: 4000K
Заштита: IP65
1,995.00 ден Додади во кошничка