Попуст
Лед Рефлектор со Сензор 30W
Лед Рефлектор со Сензор 30W

Заменува: 250W халоген
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 30W
Напон: 220V
Tип: Sensor Silver Shell
Боја на светлина: 6500K
Заштита: IP65
1,995.00 ден 1,595.00 ден Прочитај повеќе