Попуст
Smart Аларм Систем Со Екран
Smart Аларм Систем Со Екран

Гаранција: 1 годинa

Smart Аларм систем кој Ви овозможува да го заштите Вашиот дом или канцеларија.

8,990.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Smart Аларм Систем Со Екран На Допир
Smart Аларм Систем Со Екран На Допир

Гаранција: 1 годинa

Smart Аларм систем кој Ви овозможува да го заштите Вашиот дом или канцеларија, со екран на допир и апликација за Вашиот Смарт Телефон.

9,990.00 ден Додади во кошничка
Соларен Систем За Домашна Употреба Со Вклучен Инвертер Акомулатори и Соларни Панели
Соларен Систем За Домашна Употреба Со Вклучен Инвертер Акомулатори и Соларни Панели

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Солар Систем Со Акомиулатор и Инвертер
Моќност: 500W , 1000W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Зелена
39,900.00 ден69,990.00 ден Одбери опции