Попуст
Гарден Сензор 6А
Гарден Сензор 6А

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
395.00 ден 195.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Вградлив Сензор 360°
Вградлив Сензор 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
599.00 ден 275.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Сензор 360° Со Фасонка Е27
Сензор 360° Со Фасонка Е27

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Напон: 110-240V/AC
Грло: E27
Тип: Сензор
495.00 ден 295.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Гарден Сензор 10А
Гарден Сензор 10А

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
459.00 ден 295.00 ден Додади во кошничка
Попуст
360° Надграден Сензор
360° Надграден Сензор

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
495.00 ден 375.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Вградлив Сензор 360°
Вградлив Сензор 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
495.00 ден 375.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Сензор На Движење Вградлив Во Дозна
Сензор На Движење Вградлив Во Дозна

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Тип: Сензор на движење
Модел: Вградлив во дозна
499.00 ден 395.00 ден Додади во кошничка
Попуст
360° Надграден Сензор Slim
360° Надграден Сензор Slim

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
495.00 ден 395.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Надграден Сензор 180° Ротирачки
Надграден Сензор 180° Ротирачки

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 180°
Тип: Сензор
495.00 ден 395.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Гарден Сензор 25А
Гарден Сензор 25А

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден 395.00 ден Додади во кошничка
Вгадлив Мини Сензор 360°
Вгадлив Мини Сензор 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
475.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Микробранов Сензор 360°
Микробранов Сензор 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден 475.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Сензор ОН/ОФФ Со Мрдање На Рака
Сензор ОН/ОФФ Со Мрдање На Рака

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден 475.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Сензор Штекер 360°
Сензор Штекер 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден 475.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Сензор ОН/ОФФ Со Отварање И Затварање Врата
Сензор ОН/ОФФ Со Отварање И Затварање Врата

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
595.00 ден 475.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Плафоњерка 12W Со Сензор Водоотпорна
Лед Плафоњерка 12W Со Сензор Водоотпорна

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: Плафоњерка Со Сензор
Боја на светлина: 4000K, 6500K
1,595.00 ден 695.00 ден Одбери опции
Лед Рефлектор со Сензор 10W
Лед Рефлектор со Сензор 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Sensor Black Shell
Боја на светлина: 6500K
Заштита: IP65
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор со Сензор 30W
Лед Рефлектор со Сензор 30W

Заменува: 250W халоген
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 30W
Напон: 220V
Tип: Sensor Silver Shell
Боја на светлина: 6500K
Заштита: IP65
1,995.00 ден 1,595.00 ден Прочитај повеќе