Попуст
Соларна Убодна Светилка 8 диоди
Соларна Убодна Светилка 8 диоди

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
250.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W Bridgelux
Напон 12V
Дијаметар 45mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
799.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Скалила 3W 4000K
Лед Светилка За Скалила 3W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W
Напон 220V
Димензии 145x70mm
Боја на светлина 4000K
Заштита IP66
895.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Димензии 75mm X 75mm
 Боја на светлина 4000K
Заштита IP66
895.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 1W 4000K
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 1W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 1W
Напон 12V
Дијаметар 52mm
Боја на светлина 4000K
Заштита IP68
895.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Димензии 75mm X 75mm
Боја на светлина 4000K
Заштита IP66
895.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Соларна Светилка Со Сензор 200Lm
Лед Соларна Светилка Со Сензор 200Lm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 200Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: БЕЛА, ЦРНА, СИВА
995.00 ден Одбери опции
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 6000K
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 100mm X 80mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 7W Сина
Лед Светилка За Градина 7W Сина

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 7W
Напон 12V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина Сина
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 5W 6000K COB
Лед Светилка За Градина 5W 6000K COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 7W 3000K COB
Лед Светилка За Градина 7W 3000K COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 7W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 5W Зелено Bridgelux
Лед Светилка За Градина 5W Зелено Bridgelux

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 43mm X 250mm
Боја на светлина Зелена
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Светилка За Фасада 2xGU10
Светилка За Фасада 2xGU10

Гаранција: 2 години

Во производот не се вклучени сијалици.

Карактеристики:

Моќност GU10
Напон 220V
Изработка Метал
Боја на светлина По Ваша Желба Сијалици
Заштита IP68
995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W 6000K
Лед Солар Светилка За Градина 5W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон Solar
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 12V Со Далечинско
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 12V Со Далечинско

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 12V
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 220V Со Далечинско
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 220V Со Далечинско

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 220V
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
999.00 ден Прочитај повеќе
Лед Светилка За Градина RGB 10W COB
Лед Светилка За Градина RGB 10W COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 245mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
1,295.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Градина и Фасада 10W 12V 3000K
Лед Светилка За Градина и Фасада 10W 12V 3000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W Со Леќа
Напон DC12V
Изработка Комплетен Алуминиум
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
1,299.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Соларна Светилка Со Сензор 400Lm
Лед Соларна Светилка Со Сензор 400Lm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: БЕЛА, ЦРНА
1,395.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Светилка За Градина 10W 3000К
Лед Светилка За Градина 10W 3000К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Дијаметар 130mm X 245mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
1,595.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Градина 12W Зелено Bridgelux
Лед Светилка За Градина 12W Зелено Bridgelux

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 140mm X 260mm
Боја на светлина Зелена
Заштита IP68
1,799.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Базени 12V 9W 6000K
Лед Светилка За Базени 12V 9W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 9W
Напон 12V
Боја на Тело Бела
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
1,990.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка Вградлива Гарден RGB 12W
Лед Светилка Вградлива Гарден RGB 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W
Напон 220V
Дијаметар 160mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Базени 12V 18W RGB
Лед Светилка За Базени 12V 18W RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 18W
Напон 12V
Боја на Тело Бела
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
2,990.00 ден Прочитај повеќе
Лед Светилка За Градина 10W 3000К
Лед Светилка За Градина 10W 3000К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Дијаметар 110mm X 146mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
2,990.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка Гарден Надградна 15W 4000К
Лед Светилка Гарден Надградна 15W 4000К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 15W
Напон 220V
Дијаметар 160mm
Боја на светлина 4000K
Заштита IP68
2,995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка За Фонтани 6W 12V DMX RGB
Лед Светилка За Фонтани 6W 12V DMX RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 6W
Напон DC12V
Дијаметар 130mm
Боја на светлина RGB – DMX
Заштита IP68
2,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка Гарден Надградна 15W RGB
Лед Светилка Гарден Надградна 15W RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 15W
Напон 220V
Дијаметар 160mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
3,295.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка Вградлива Гарден 12W 12V 3000K
Лед Светилка Вградлива Гарден 12W 12V 3000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W
Напон DC12V
Дијаметар 140mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
3,990.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Фонтани 12W 12V DMX RGB
Лед Светилка За Фонтани 12W 12V DMX RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W
Напон DC12V
Дијаметар 180mm
Боја на светлина RGB – DMX
Заштита IP68
3,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 10W 3000К 24°​
Лед Светилка За Градина 10W 3000К 24°​

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W – 24°​
Напон 220V
Дијаметар 95mm X 245mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
4,990.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Базени 15W 12V Надградна
Лед Светилка За Базени 15W 12V Надградна

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 15W
Напон 12V
Додатоци Далечинско За Регулација
Боја на светлина RGB, 6500К
Заштита IP68
4,995.00 ден Одбери опции