Попуст
Соларен Лед Рефлектор 25W
Соларен Лед Рефлектор 25W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 25W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна
1,299.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Солар Лед Улична Светилка Со Сензор 30W
Солар Лед Улична Светилка Со Сензор 30W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 30W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна
1,795.00 ден Додај во кошница
Попуст
Соларен Лед Рефлектор 60W
Соларен Лед Рефлектор 60W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 60W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна
3,999.00 ден Додај во кошница