Попуст
Лед Сијалица Е27 A55 5W 3000K
Лед Сијалица Е27 A55 5W 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: A55
Боја на светлина: 3000K
75.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица Е27 Во Разни Бои
Лед Сијалица Е27 Во Разни Бои

Заменува: 25W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 2W
Напон: 220V
Tип: E27
Боја на светлина: RGB, Црвена, Зелена, Плава, Жолта
99.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Топче G45 6W 6500К
Лед Топче G45 6W 6500К

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: G45
Боја на светлина: 6500K
99.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Свеќа Selena E14 C35 5W
Лед Свеќа Selena E14 C35 5W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина: 3000K, 6000К
125.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Свеќа Selena E14 6W Crown DIMMABLE
Лед Свеќа Selena E14 6W Crown DIMMABLE

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: E14 C35 DIMMABLE
Боја на светлина:  3000К
155.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Сет PC Профил + Лед Лента 1M
Сет PC Профил + Лед Лента 1M

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал PC
Боја 3000К, 6000К
Тип Надграден
165.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Свеќа Selena E14 5W Crown
Лед Свеќа Selena E14 5W Crown

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина:  6000К
165.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Кружен Панел 3W – Вградлив
Кружен Панел 3W – Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 85mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
Тип: Вградлив
175.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Филамент GOLD G95 Е27 7W 2800К
Лед Филамент GOLD G95 Е27 7W 2800К

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 7W
Напон 220V
Tип Fillament, GOLD, G95
Боја на светлина 2200К
199.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Неон 220V IP68<br> Во Разни Бои
Лед Неон 220V IP68
Во Разни Бои

Цената е за 1m 

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP68
Моќност: 9,6W/m
Напон: 220V
Диоди на метар: 120
Боја: БЕЛА, ТОПЛО БЕЛА, ЦРВЕНА, ЗЕЛЕНА, ПЛАВА
395.00 ден Одбери опции
Лед Модул За Плафоњерка 24W
Лед Модул За Плафоњерка 24W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 24W
Напон: 220V
Димензии: Ф180
Боја на светлина: 4000K, 6000K
Тип: Надграден, Со Магнет
395.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Димер За Лента 3 Контроли
Лед Димер За Лента 3 Контроли

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед Димер За Лента
Јачина на Ампер: 3x8A
Моќност: 196W
795.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Димер Амплифаер За Лед Лента
Димер Амплифаер За Лед Лента

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Димер Амплифаер
Јачина на Ампер: 18А,24А,36А
795.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W Bridgelux
Напон 12V
Дијаметар 45mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
799.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Скалила 3W 4000K
Лед Светилка За Скалила 3W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W
Напон 220V
Димензии 145x70mm
Боја на светлина 4000K
Заштита IP66
895.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Димензии 75mm X 75mm
 Боја на светлина 4000K
Заштита IP66
895.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 1W 4000K
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 1W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 1W
Напон 12V
Дијаметар 52mm
Боја на светлина 4000K
Заштита IP68
895.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K
Лед Светилка За Скалила 2W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Димензии 75mm X 75mm
Боја на светлина 4000K
Заштита IP66
895.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Соларна Светилка Со Сензор 200Lm
Лед Соларна Светилка Со Сензор 200Lm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 200Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: БЕЛА, ЦРНА, СИВА
995.00 ден Одбери опции
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Круг
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Круг

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Модел: IP65
Боја на светлина: 6000K
Тип: Надграден
Лумени: 840Lm
995.00 ден Прочитај повеќе
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Елипса
Бродски Водоотпорни Лед Арматури 12W Елипса

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Модел: IP65
Боја на светлина: 6000K
Тип: Надграден
Лумени: 840Lm
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Лампа За Биро Со Батерија 3STEP На Допир А3
Лед Лампа За Биро Со Батерија 3STEP На Допир А3

Карактеристики:

Бои на Светлина: 6500K
Напон: Вградена Батерија
Модел: A3, На Допир
Напон: Со USB Адаптер
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лампа За Биро Бела Боја На 220V 303B
Лампа За Биро Бела Боја На 220V 303B

Карактеристики:

Бои на Светлина: Со Сијалица По Ваш Избор
Напон: 220V
Модел: 303B
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Q Лампа Со Батерија 3STEP
Лед Q Лампа Со Батерија 3STEP

Карактеристики:

Бои на Светлина: 6500K
Напон: USB Адаптер
Модел: МТ-A5
Боја на Лампа: Бела
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лампа PIXAR Ретро Бела Е27 811
Лампа PIXAR Ретро Бела Е27 811

Карактеристики:

Бои на Светлина: По Ваш Избор
Напон: 220V
Модел: 811
Боја на Лампа: Бела
995.00 ден Прочитај повеќе
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 6000K
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 100mm X 80mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 7W Сина
Лед Светилка За Градина 7W Сина

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 7W
Напон 12V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина Сина
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 5W 6000K COB
Лед Светилка За Градина 5W 6000K COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 7W 3000K COB
Лед Светилка За Градина 7W 3000K COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 7W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Градина 5W Зелено Bridgelux
Лед Светилка За Градина 5W Зелено Bridgelux

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 43mm X 250mm
Боја на светлина Зелена
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Светилка За Фасада 2xGU10
Светилка За Фасада 2xGU10

Гаранција: 2 години

Во производот не се вклучени сијалици.

Карактеристики:

Моќност GU10
Напон 220V
Изработка Метал
Боја на светлина По Ваша Желба Сијалици
Заштита IP68
995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Zig-Zag Ламба Батериска
Лед Zig-Zag Ламба Батериска

Карактеристики:

Бои на Светлина: 6500K
Напон: Адаптер
Модел: Zig-Zag
Боја на Лампа: Бела
995.00 ден Додади во кошничка