Лед Плафоњерка 12W
Лед Плафоњерка 12W

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: Плафоњерка
Боја на светлина: 2700K, 4000K, 6000K
595.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Плафоњерка 12W Со Сензор Водоотпорна
Лед Плафоњерка 12W Со Сензор Водоотпорна

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: Плафоњерка Со Сензор
Боја на светлина: 4000K, 6500K
1,595.00 ден 695.00 ден Одбери опции
Лед Плафоњерка 18W
Лед Плафоњерка 18W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Tип: Плафоњерка
Боја на светлина: 2700K, 4000K, 6500K
995.00 ден Одбери опции