Попуст
Кружен надграден панел 12W
Кружен надграден панел 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Форма: круг
Боја на светлина: 3000K, 6000K
695.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Попуст
Кружен надграден панел 18W
Кружен надграден панел 18W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Форма: круг
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
795.00 ден 395.00 ден Одбери опции
Попуст
Кружен надграден панел 24W
Кружен надграден панел 24W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 24W
Напон: 220V
Форма: круг
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
995.00 ден 495.00 ден Одбери опции