Лед Модул За Плафоњерка 24W
Лед Модул За Плафоњерка 24W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 24W
Напон: 220V
Димензии: Ф180
Боја на светлина: 4000K, 6000K
Тип: Надграден, Со Магнет
395.00 ден Избери опции
Попуст
Димер Амплифаер За Лед Лента
Димер Амплифаер За Лед Лента

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Димер Амплифаер
Јачина на Ампер: 18А,24А,36А
795.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W Bridgelux
Напон 12V
Дијаметар 45mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
799.00 ден Додај во кошница
Попуст
Музичка Кутија За РГБ Лента Со Контролер
Музичка Кутија За РГБ Лента Со Контролер

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Музичка Кутија за РГБ лента
Јачина на Ампер: 3x6A
Моќност: 216-432W
995.00 ден Додај во кошница
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 6000K
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 100mm X 80mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
995.00 ден Додај во кошница
Лед Светилка За Градина 7W Сина
Лед Светилка За Градина 7W Сина

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 7W
Напон 12V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина Сина
Заштита IP68
995.00 ден Додај во кошница
Лед Светилка За Градина 5W 6000K COB
Лед Светилка За Градина 5W 6000K COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
995.00 ден Додај во кошница
Лед Светилка За Градина 7W 3000K COB
Лед Светилка За Градина 7W 3000K COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 7W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 230mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
995.00 ден Додај во кошница
Лед Светилка За Градина 5W Зелено Bridgelux
Лед Светилка За Градина 5W Зелено Bridgelux

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 43mm X 250mm
Боја на светлина Зелена
Заштита IP68
995.00 ден Додај во кошница
Светилка За Фасада 2xGU10
Светилка За Фасада 2xGU10

Гаранција: 2 години

Во производот не се вклучени сијалици.

Карактеристики:

Моќност GU10
Напон 220V
Изработка Метал
Боја на светлина По Ваша Желба Сијалици
Заштита IP68
995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Рачна Единица за Автоматско Мерење на Температура
Рачна Единица за Автоматско Мерење на Температура

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластична изработка
Начин на монтажа: Рачен
Напон: 3 Батерии ААА
Време на мерење температура: 1 Секунда
999.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W 6000K
Лед Солар Светилка За Градина 5W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон Solar
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
999.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 12V Со Далечинско
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 12V Со Далечинско

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 12V
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 220V Со Далечинско
Лед Солар Светилка За Градина 5W RGB 220V Со Далечинско

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 5W
Напон 220V
Дијаметар 65mm X 230mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
999.00 ден Прочитај повеќе
Лед Светилка За Градина RGB 10W COB
Лед Светилка За Градина RGB 10W COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Дијаметар 75mm X 245mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
1,295.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Светилка За Градина и Фасада 10W 12V 3000K
Лед Светилка За Градина и Фасада 10W 12V 3000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W Со Леќа
Напон DC12V
Изработка Комплетен Алуминиум
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
1,299.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Светилка За Градина 10W 3000К
Лед Светилка За Градина 10W 3000К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Дијаметар 130mm X 245mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
1,595.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Светилка За Градина 12W Зелено Bridgelux
Лед Светилка За Градина 12W Зелено Bridgelux

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 140mm X 260mm
Боја на светлина Зелена
Заштита IP68
1,799.00 ден Додај во кошница
Попуст
UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 5W
UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 5W

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 5W
Напон: 12V
Модел: Внатрешен тајмер со 10 секунди одложено вклучување
1,999.00 ден Додај во кошница
Попуст
UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 10W
UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 10W

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 10W
Напон: 12V
Модел: Внатрешен тајмер со 10 секунди одложено вклучување
2,500.00 ден Додај во кошница
Лед Светилка За Градина 10W 3000К
Лед Светилка За Градина 10W 3000К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Дијаметар 110mm X 146mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
2,990.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Светилка За Фонтани 6W 12V DMX RGB
Лед Светилка За Фонтани 6W 12V DMX RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 6W
Напон DC12V
Дијаметар 130mm
Боја на светлина RGB – DMX
Заштита IP68
2,995.00 ден Додај во кошница
Попуст
UVC Кутија За Стерилизација На Телефони, Маски, Накит, Клучеви
UVC Кутија За Стерилизација На Телефони, Маски, Накит, Клучеви

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластична изработка
Moќност: 9W
Напон: DC5V USB
Внатрешни димензии: 180x100x22mm
2,999.00 ден Додај во кошница
Попуст
Ѕидна Единица за Автоматско Мерење на Температура
Ѕидна Единица за Автоматско Мерење на Температура

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластична изработка
Начин на монтажа: Ѕиден , На сталак
Напон: DC5V USB / 3 Батерии ААА
Време на мерење температура: 1 Секунда
3,990.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Светилка За Фонтани 12W 12V DMX RGB
Лед Светилка За Фонтани 12W 12V DMX RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W
Напон DC12V
Дијаметар 180mm
Боја на светлина RGB – DMX
Заштита IP68
3,995.00 ден Додај во кошница
Лед Светилка За Градина 10W 3000К 24°​
Лед Светилка За Градина 10W 3000К 24°​

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W – 24°​
Напон 220V
Дијаметар 95mm X 245mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
4,990.00 ден Додај во кошница
Соларен Систем За Домашна Употреба Со Вклучен Инвертер Акомулатори и Соларни Панели
Соларен Систем За Домашна Употреба Со Вклучен Инвертер Акомулатори и Соларни Панели

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Солар Систем Со Акомиулатор и Инвертер
Моќност: 500W , 1000W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Зелена
39,900.00 ден69,990.00 ден Избери опции