Попуст
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 3000K 12V COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W Bridgelux
Напон 12V
Дијаметар 45mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
799.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 6000K
Лед Светилка За Патека Гарден Вградлива 3W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W Bridgelux
Напон 220V
Дијаметар 100mm X 80mm
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Базени 12V 9W 6000K
Лед Светилка За Базени 12V 9W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 9W
Напон 12V
Боја на Тело Бела
Боја на светлина 6000K
Заштита IP68
1,990.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка Вградлива Гарден RGB 12W
Лед Светилка Вградлива Гарден RGB 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W
Напон 220V
Дијаметар 160mm
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Базени 12V 18W RGB
Лед Светилка За Базени 12V 18W RGB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 18W
Напон 12V
Боја на Тело Бела
Боја на светлина RGB
Заштита IP68
2,990.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Светилка Вградлива Гарден 12W 12V 3000K
Лед Светилка Вградлива Гарден 12W 12V 3000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 12W
Напон DC12V
Дијаметар 140mm
Боја на светлина 3000K
Заштита IP68
3,990.00 ден Додади во кошничка