Попуст
Лед Спот MR16 6W 12V 3000K
Лед Спот MR16 6W 12V 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

299.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот MR16 7W 220V 3000K
Лед Спот MR16 7W 220V 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

299.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот GU10 4W DIMMABLE 4000K
Лед Спот GU10 4W DIMMABLE 4000K

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 4W
Напон: 220V
Модел: GU10
Боја на светлина: 4000K
295.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот G9 10W 220V
Лед Спот G9 10W 220V

Заменува: 80W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: G9
Боја на светлина: 2700K, 6000K
325.00 ден 175.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 Филамент 4W
Лед Сијалица E27 Филамент 4W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 4W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
299.00 ден 179.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица E14 Филамент 4W
Лед Сијалица E14 Филамент 4W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 4W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
299.00 ден 179.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Ретро Сијалица Е27
Ретро Сијалица Е27

Заменува: 50W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 60W
Напон: 220V
Tип: Dimmable
Боја на светлина: 2000K
Грло: E27
299.00 ден 185.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Свеќа Филамент E14 4W
Лед Свеќа Филамент E14 4W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 4W
Напон: 220V
Tип: Fillament Saffire
Боја на светлина: 2700K, 3000K, 6000K
Грло: E14
300.00 ден 195.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 100% Aluminium Pure 10W
Лед Сијалица E27 100% Aluminium Pure 10W

Заменува: 100W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Alu A60
Боја на светлина: 3000K / 4000K
295.00 ден 195.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица Selena E27 3STEP Dimmable 10W 3000K
Лед Сијалица Selena E27 3STEP Dimmable 10W 3000K

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: 3STEP Dimmable
Боја на светлина: 3000K
Грло: E27
255.00 ден 195.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Филамент Ретро Е27 4W 2200К
Лед Филамент Ретро Е27 4W 2200К

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 4W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 2200К
299.00 ден 195.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица E27 Филамент 6W
Лед Сијалица E27 Филамент 6W

Заменува: 60W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 6W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
259.00 ден 199.00 ден Додади во кошничка
Selena PAR20 8W 6000K E27
Selena PAR20 8W 6000K E27

Заменува: 80W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 8W
Напон: 220V
Tип: PAR20
Боја на светлина: 6000K
Грло: E27
199.00 ден Додади во кошничка
Лед Спот MR16 5W 220V 6000K
Лед Спот MR16 5W 220V 6000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Модел: MR16
Боја на светлина: 6000K
199.00 ден Прочитај повеќе
Selena R63 9W 4000K E27
Selena R63 9W 4000K E27

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 9W
Напон: 220V
Tип: R63
Боја на светлина: 4000K
Грло: E27
255.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица E27 Филамент 8W
Лед Сијалица E27 Филамент 8W

Заменува: 80W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 8W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
359.00 ден 255.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Selena PAR30 12W 6000K E27
Selena PAR30 12W 6000K E27

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: PAR30
Боја на светлина: 6000K
Грло: Е27
299.00 ден 259.00 ден Додади во кошничка
Попуст
FILAMENT GLOBE G125 6W 2800K
FILAMENT GLOBE G125 6W 2800K

Заменува: 80W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Модел: G125
Грло: Е27
Тип: Filament 2800K
399.00 ден 275.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Led Топка – Selena Globe G95 12W E27
Led Топка – Selena Globe G95 12W E27

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 12W
Tип: G95
Грло: Е27
Боја на светлина: 2700K, 6000K
359.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Попуст
Selena PAR38 18W 6000K E27
Selena PAR38 18W 6000K E27

Заменува: 160W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Tип: PAR38
Боја на светлина: 6000K
Грло: E27
399.00 ден 299.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Селена Лед Т Ламп 30W
Селена Лед Т Ламп 30W

Заменува: 250W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 30W
Модел: T Lamp
Грло: Е27
Тип: 6500K
795.00 ден 375.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица G24 10W PL-C
Лед Сијалица G24 10W PL-C

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: PL-C
Боја на светлина: 4500К, 6500К
499.00 ден 395.00 ден Одбери опции
РГБ Сијалица Magic Disco 4W E27
РГБ Сијалица Magic Disco 4W E27

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 4W
Грло: Е27
Tип: Со ротирачка глава
Боја на светлина: РГБ
395.00 ден Прочитај повеќе
Лед Спот GU10 7W DIMMABLE
Лед Спот GU10 7W DIMMABLE

Заменува: 70W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 7W
Напон: 220V
Модел: GU10
Боја на светлина: 2700K, 6000K
399.00 ден Одбери опции
Селена Лед Т Ламп 20W
Селена Лед Т Ламп 20W

Заменува: 180W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 20W
Модел: T Lamp
Грло: Е27
Тип: 6500K
695.00 ден Додади во кошничка
Лед Спот AR111
Лед Спот AR111

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 12V
Tип: Normal
799.00 ден Додади во кошничка
Лед Спот AR111 SMD
Лед Спот AR111 SMD

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 11W
Напон: 12V
Tип: Normal
Боја на Светлина: 3000К
895.00 ден Додади во кошничка
Селена Лед Т Ламп 40W
Селена Лед Т Ламп 40W

Заменува: 280W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 40W
Модел: T Lamp
Грло: Е27
Тип: 6500K
995.00 ден Додади во кошничка