Појавата на лед рефлекторите пројавија голем интерес кај сите што осветлуваат магацини, билборди, деловни објекти, фасади, споменици, игралишта , стадиони и други објекти.
Масовна појава е замената на старите халогени рефлектори со ЛЕД Рефлектори , сосема очекувано, имајќи на ум дека потрошувачката на струја е намалена 10 пати и векот на траење е 50 пати подолг , уште повеќе кога на сето тоа ќе се додаде можноста за промена на бојата и интезитетот на светлина со помош на далечински управувач.

Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell 10W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 10W

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Olimpic White Shell – Водоотпорен
Заштита: IP65
395.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Рефлектор Silver Shell 10W
Лед Рефлектор Silver Shell 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Tип Silver Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
495.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Рефлектор Black Shell Professional 10W
Лед Рефлектор Black Shell Professional 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Black Shell
Боја на светлина: 6000K
Заштита: IP65
495.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Olympic White Shell
Боја на светлина: RGB
Заштита: IP65
895.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Со Интегриран Сензор 20W
Лед Рефлектор Со Интегриран Сензор 20W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност  20W
Напон 220V
Tип  White Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
925.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор со Сензор 10W
Лед Рефлектор со Сензор 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Sensor Black Shell
Боја на светлина: 6500K
Заштита: IP65
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Black Shell Professional 20W
Лед Рефлектор Black Shell Professional 20W

Гаранција: 5 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Black Shell
Боја на светлина 4500K
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор SMD Premium 20W
Лед Рефлектор SMD Premium 20W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 20W
Напон: 220V
Tип: SMD Premium
995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Silver Shell 20W
Лед Рефлектор Silver Shell 20W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Silver Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
999.00 ден Прочитај повеќе
Лед Рефлектор Olympic White Shell 20W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 20W

Заменува: 200W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 20W
Напон: 220V
Tип: Olimpic White Shell
Заштита: IP65
Боја на светлина: 4000K, 6000K
999.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Рефлектор Silver Shell 30W
Лед Рефлектор Silver Shell 30W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Silver Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
1,455.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Black Shell Professional 30W
Лед Рефлектор Black Shell Professional 30W

Гаранција: 5 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Black Shell
Боја на светлина 4500K
1,455.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell 30W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 30W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Olimpic White Shell
Заштита IP65
1,499.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Рефлектор со Сензор 30W
Лед Рефлектор со Сензор 30W

Заменува: 250W халоген
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 30W
Напон: 220V
Tип: Sensor Silver Shell
Боја на светлина: 6500K
Заштита: IP65
1,595.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Рефлектор Black Shell Professional 50W
Лед Рефлектор Black Shell Professional 50W

Гаранција: 5 години

Карактеристики:

Моќност 50W
Напон 220V
Tип Black Shell
Боја на светлина 4500K
1,795.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Battery Rechargeable 10W
Лед Рефлектор Battery Rechargeable 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Tип Battery Rechargeable
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
1,995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell 50W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 50W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 50W
Напон: 220V
Tип: Olimpic White Shell
Боја на светлина: 4000K
Заштита: IP65
1,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Со Интегриран Сензор 50W
Лед Рефлектор Со Интегриран Сензор 50W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност  50W
Напон 220V
Tип  White Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
1,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 20W
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 20W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Olympic White Shell
Боја на светлина RGB
Заштита IP65
1,999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Рефлектор Silver Shell 100W SMD
Лед Рефлектор Silver Shell 100W SMD

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 100W
Напон 220V
Tип Silver Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
4,755.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор За Бензиски 60W SMD
Лед Рефлектор За Бензиски 60W SMD

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 60W
Напон: 220V
Tип: SMD Premium
Боја на светлина: 6500К
7,999.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор За Tунели 120W SMD (Copy)
Лед Рефлектор За Tунели 120W SMD (Copy)

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 120W
Напон: 220V
Tип: SMD Premium
Боја на светлина: 6500К
15,995.00 ден Додади во кошничка