Улична Светилка Nano Slim 20W 6500K
Улична Светилка Nano Slim 20W 6500K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Nano Slim
Боја на светлина Бела (6500K)
1,295.00 ден Додади во кошничка
Улична Светилка Nano Slim 30W 6500K
Улична Светилка Nano Slim 30W 6500K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Nano Slim
Боја на светлина Бела (6500K)
1,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Улично осветлување 50W
Улично осветлување 50W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 50W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Epistar
Боја на сбетлина Бела (6000K)
1,999.00 ден Додади во кошничка
Лед Улична Светилка 60W SMD E27 6000K
Лед Улична Светилка 60W SMD E27 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 60W
Напон 220V
Tип Улично осветлување SMD
Боја на светлина 3000K, 6000K
1,999.00 ден Прочитај повеќе
Лед Улична Светилка 60W SMD E40
Лед Улична Светилка 60W SMD E40

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 60W
Напон 220V
Tип Улично осветлување SMD
Боја на светлина Бела (6000K)
Вид на Грло Е40
1,999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Улично осветлување 24W
Улично осветлување 24W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 24W
Напон 220V
Tип Улично осветлување
Боја на сбетлина Бела (6000K)
2,999.00 ден Прочитај повеќе
Улична Светилка Nano Slim 50W 6500K
Улична Светилка Nano Slim 50W 6500K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 50W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Nano Slim
Боја на светлина Бела (6500K)
3,395.00 ден Додади во кошничка
Улична Светилка Nano Slim 80W 6500K
Улична Светилка Nano Slim 80W 6500K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 80W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Nano Slim
Боја на светлина Бела (6500K)
4,795.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Улично осветлување 50W Bridgelux
Улично осветлување 50W Bridgelux

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 50W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Bridgelux
Боја на светлина Бела (6000K)
5,995.00 ден Додади во кошничка
Улично осветлување 120W
Улично осветлување 120W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 120W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Epistar
Боја на сбетлина Бела (6000K)
14,990.00 ден Прочитај повеќе