Лед Водоотпорна Цевка IP65 600mm
Лед Водоотпорна Цевка IP65 600mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Лед Водоотпорна Цевка
Боја на Светлина 6000K
1,595.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Водоотпорна Цевка IP65 1200mm
Лед Водоотпорна Цевка IP65 1200mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 40W
Напон 220V
Tип Лед Водоотпорна Цевка
Боја на Светлина 6000K
2,495.00 ден Додади во кошничка
Лед Водоотпорна Цевка IP65 1500mm
Лед Водоотпорна Цевка IP65 1500mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 58W
Напон 220V
Tип Лед Водоотпорна Цевка
Боја на Светлина 6000K
2,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед УФО 150W 5000K Dimmable
Лед УФО 150W 5000K Dimmable

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 150W – Dimmable
Напон 220V
Tип УФО
Боја на Светлина 5000К
7,999.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Ѕвоно 100W
Лед Ѕвоно 100W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 100W
Напон 220V
Tип Лед Ѕвоно
Димензии Дијаметар: 270mm, Висина: 300mm
8,950.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед УФО 100W 6500К
Лед УФО 100W 6500К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 100W
Напон 220V
Tип УФО
Боја на Светлина 6500К
11,999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Ѕвоно 150W
Лед Ѕвоно 150W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 150W
Напон 220V
Tип Лед Ѕвоно
Димензии Дијаметар: 270mm, Висина: 300mm
12,950.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед УФО 150W 6500К
Лед УФО 150W 6500К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 150W
Напон 220V
Tип УФО
Боја на Светлина 6500К
15,999.00 ден Прочитај повеќе