Со заштеда од над 50% лед цевките се супериорни во однос на старите флуоросцентни сијалици. Лед цевките работат на 220 v со што се заштедува на купување стартери и пригушница. При замена на старите неонски цевки треба да се исфрлат стартерот и пригушницата и лед цевката директно да се поврзе на 220 v. Старите неонски цевки содржат 1-5 mg жива. Лед цевките НЕ СОДРЖАТ ЖИВА што ги прави особено здрави за употреба во училишта, болници, маркети и секаде каде што има поголемо присуство на луѓе.

Попуст
Арматура За Т8 Лед Цевка 600mm
Арматура За Т8 Лед Цевка 600mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Бела
Moќност За 9W
Напон 220V
Должина 600mm
199.00 ден 135.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Арматура За Т8 Лед Цевка 1200mm
Арматура За Т8 Лед Цевка 1200mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Бела
Moќност За 18W
Напон 220V
Должина 1200mm
299.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
T8 Лед Цевки 600mm 360°
T8 Лед Цевки 600mm 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Проѕирна, Матирана
Tип Led Tube
Напон 220V
Моќност 9W
Должина 600mm
Агол на светлина 360°
299.00 ден 195.00 ден Одбери опции
Попуст
T5 Лед Цевки 600mm
T5 Лед Цевки 600mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Матирана
Moќност 10W
Напон 220V
Должина 600mm
Боја на светлина 4000K, 6000K
399.00 ден 195.00 ден Одбери опции
T8 Лед Цевки 600mm 180°
T8 Лед Цевки 600mm 180°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Проѕирна, Матирана
Tип: Led Tube
Напон: 220V
Моќност: 9W
Должина: 600mm
Агол на светлина: 180°
195.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Цевка Т8 Со Арматура 1200мм
Лед Цевка Т8 Со Арматура 1200мм

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност:  Матирана
Tип: Led Tube
Напон: 220V
Моќност: 18W
Должина: 1200mm
Агол на светлина: 360°
395.00 ден 275.00 ден Додади во кошничка
Попуст
T8 Лед Цевки 1200mm 360°
T8 Лед Цевки 1200mm 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност:  Матирана
Tип: Led Tube
Напон: 220V
Моќност: 18W
Должина: 1200mm
Агол на светлина: 360°
399.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Попуст
T5 Лед Цевки 900mm
T5 Лед Цевки 900mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Матирана
Moќност 15W
Напон 220V
Должина 900mm
Боја на светлина 4000K, 6000K
499.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Попуст
T5 Лед Цевки 1200mm 20W Super Bright
T5 Лед Цевки 1200mm 20W Super Bright

Заменува: 150W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Матирана
Moќност: 20W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Боја на светлина: 4000K, 6000K
495.00 ден 325.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Т5 Цевка 1200мм Со Прекинувач
Лед Т5 Цевка 1200мм Со Прекинувач

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Матирана
Moќност: 14W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Боја на светлина: 4000K, 6000K
495.00 ден 375.00 ден Додади во кошничка
Попуст
T8 Лед Цевки 1500mm 360°
T8 Лед Цевки 1500mm 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Проѕирна, Матирана
Tип Led Tube
Напон 220V
Моќност 24W
Должина 1500mm
Агол на светлина 360°
699.00 ден 395.00 ден Одбери опции
Попуст
Тавански Лед Арматури EASY CONNECTION 1200mm
Тавански Лед Арматури EASY CONNECTION 1200mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Wide Body Professional
Моќност  36W
CCT 4000K , 6000К
Должина 1200mm,
1,595.00 ден 895.00 ден Одбери опции
Попуст
Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 600mm
Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 600mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Wide Body Professional
Моќност 18W
CCT 4000K, 6000К
Должина 600mm
1,999.00 ден 1,295.00 ден Одбери опции
Попуст
Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 1200mm
Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 1200mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Wide Body Professional
Моќност 40W
CCT 4000K , 6000К
Должина 1200mm,
2,999.00 ден 1,995.00 ден Одбери опции