Со заштеда од над 50% лед цевките се супериорни во однос на старите флуоросцентни сијалици. Лед цевките работат на 220 v со што се заштедува на купување стартери и пригушница. При замена на старите неонски цевки треба да се исфрлат стартерот и пригушницата и лед цевката директно да се поврзе на 220 v. Старите неонски цевки содржат 1-5 mg жива. Лед цевките НЕ СОДРЖАТ ЖИВА што ги прави особено здрави за употреба во училишта, болници, маркети и секаде каде што има поголемо присуство на луѓе.

Попуст
Арматура За Т8 Лед Цевка 600mm
Арматура За Т8 Лед Цевка 600mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Бела
Moќност За 9W
Напон 220V
Должина 600mm
135.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Арматура За Т8 Лед Цевка 1200mm
Арматура За Т8 Лед Цевка 1200mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Бела
Moќност За 18W
Напон 220V
Должина 1200mm
175.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
T8 Лед Цевки 600mm 360°
T8 Лед Цевки 600mm 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Проѕирна, Матирана
Tип Led Tube
Напон 220V
Моќност 9W
Должина 600mm
Агол на светлина 360°
195.00 ден Одбери опции
T8 Лед Цевки 600mm 180°
T8 Лед Цевки 600mm 180°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Проѕирна, Матирана
Tип: Led Tube
Напон: 220V
Моќност: 9W
Должина: 600mm
Агол на светлина: 180°
195.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Т5 Цевка 600мм Со Прекинувач
Лед Т5 Цевка 600мм Со Прекинувач

Заменува: 60W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Матирана
Moќност: 8W
Напон: 220V
Должина: 600mm
Боја на светлина:  6000K
275.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
T8 Лед Цевки 1200mm 360°
T8 Лед Цевки 1200mm 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност:  Матирана
Tип: Led Tube
Напон: 220V
Моќност: 18W
Должина: 1200mm
Агол на светлина: 360°
295.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Т5 Цевка 900мм Со Прекинувач
Лед Т5 Цевка 900мм Со Прекинувач

Заменува: 80W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Матирана
Moќност: 10W
Напон: 220V
Должина: 900mm
Боја на светлина:  6000K
325.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Т5 Цевка 1200мм Со Прекинувач
Лед Т5 Цевка 1200мм Со Прекинувач

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Матирана
Moќност: 14W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Боја на светлина:  6000K
375.00 ден Додади во кошничка
Попуст
T8 Лед Цевки 1500mm 360°
T8 Лед Цевки 1500mm 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Проѕирна, Матирана
Tип Led Tube
Напон 220V
Моќност 24W
Должина 1500mm
Агол на светлина 360°
395.00 ден Одбери опции
Попуст
T5 Лед Цевки 1200mm 20W Super Bright
T5 Лед Цевки 1200mm 20W Super Bright

Заменува: 150W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Матирана
Moќност: 20W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Боја на светлина: 4000K, 6000K
395.00 ден Одбери опции
Попуст
Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 600mm
Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 600mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Wide Body Professional
Моќност 18W
CCT 4000K, 6000К
Должина 600mm
1,295.00 ден Одбери опции
Попуст
Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 1200mm
Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 1200mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Wide Body Professional
Моќност 40W
CCT 4000K , 6000К
Должина 1200mm,
1,995.00 ден Одбери опции
Попуст
Тавански Лед Арматури EASY CONNECTION 1200mm
Тавански Лед Арматури EASY CONNECTION 1200mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Wide Body Professional
Моќност  36W
CCT 4000K , 6000К
Должина 1200mm,
1,995.00 ден Одбери опции
Попуст
UVC Цевка за дезинфекција 40W
UVC Цевка за дезинфекција 40W

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Стаклена
Moќност: 40W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Модел: УВЦ ЛАМБА 360 ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА
3,159.00 ден Додади во кошничка
Попуст
UVC Цевка за дезинфекција со ТАЈМЕР
UVC Цевка за дезинфекција со ТАЈМЕР

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Стаклена
Moќност: 40W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Модел: УВЦ ЛАМБА 360 ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА СО ТАЈМЕР СО КАБЕЛ 150cm
3,599.00 ден Додади во кошничка