Попуст
UV Цевка за дезинфекција
UV Цевка за дезинфекција

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Стаклена
Moќност: 40W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Модел: УВЦ ЛАМБА 360 ЗА ДЕЗИНФЕКЦИЈА
5,999.00 ден 3,799.00 ден Додади во кошничка
Попуст
UV Ламба за дезинфекција
UV Ламба за дезинфекција

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 38W
Напон: 220V
Модел: Со далечинско управување
7,999.00 ден 6,999.00 ден Додади во кошничка
Попуст
UV Ламба за дезинфекција
UV Ламба за дезинфекција

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 38W
Напон: 220V
Модел: Со далечинско управување
8,999.00 ден 7,999.00 ден Додади во кошничка