Попуст
КАМЕРА HD WI-FI IP SMART Ultra Signal
КАМЕРА HD WI-FI IP SMART Ultra Signal

Гаранција: 1 годинa

Мултинаменска Wi-Fi IP HD камера која може да ја користите за мониторинг, комуникација и како аларм.

1,990.00 ден Додади во кошничка
Попуст
КАМЕРА HD WI-FI IP SMART ВОДООТПОРНА
КАМЕРА HD WI-FI IP SMART ВОДООТПОРНА

Гаранција: 1 годинa

Мултинаменска Wi-Fi IP HD камера која може да ја користите за мониторинг, комуникација и како аларм.

2,990.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Smart Аларм Систем Со Екран
Smart Аларм Систем Со Екран

Гаранција: 1 годинa

Smart Аларм систем кој Ви овозможува да го заштите Вашиот дом или канцеларија.

8,990.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Smart Аларм Систем Со Екран На Допир
Smart Аларм Систем Со Екран На Допир

Гаранција: 1 годинa

Smart Аларм систем кој Ви овозможува да го заштите Вашиот дом или канцеларија, со екран на допир и апликација за Вашиот Смарт Телефон.

9,990.00 ден Додади во кошничка