Попуст
Лед Лампа За Биро Со Батерија 3STEP На Допир А3
Лед Лампа За Биро Со Батерија 3STEP На Допир А3

Карактеристики:

Бои на Светлина: 6500K
Напон: Вградена Батерија
Модел: A3, На Допир
Напон: Со USB Адаптер
995.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лампа За Биро Бела Боја На 220V 303B
Лампа За Биро Бела Боја На 220V 303B

Карактеристики:

Бои на Светлина: Со Сијалица По Ваш Избор
Напон: 220V
Модел: 303B
995.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Q Лампа Со Батерија 3STEP
Лед Q Лампа Со Батерија 3STEP

Карактеристики:

Бои на Светлина: 6500K
Напон: USB Адаптер
Модел: МТ-A5
Боја на Лампа: Бела
995.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лампа PIXAR Ретро Бела Е27 811
Лампа PIXAR Ретро Бела Е27 811

Карактеристики:

Бои на Светлина: По Ваш Избор
Напон: 220V
Модел: 811
Боја на Лампа: Бела
995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Zig-Zag Ламба Батериска
Лед Zig-Zag Ламба Батериска

Карактеристики:

Бои на Светлина: 6500K
Напон: Адаптер
Модел: Zig-Zag
Боја на Лампа: Бела
995.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Т5 Ламба За Биро Батериска
Лед Т5 Ламба За Биро Батериска

Карактеристики:

Батериска ламба на полнење со постоље за маса, со закачалка за закачување, со можност за монтажа на елемент

Бои на Светлина: 6500K
Напон: Адаптер
Модел: T5 mini – 30cm
Боја на Лампа: Бела
995.00 ден Додај во кошница
Попуст
Рачна Единица за Автоматско Мерење на Температура
Рачна Единица за Автоматско Мерење на Температура

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластична изработка
Начин на монтажа: Рачен
Напон: 3 Батерии ААА
Време на мерење температура: 1 Секунда
999.00 ден Додај во кошница
Попуст
ПулсОксиметар
ПулсОксиметар

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластична изработка
Начин на монтажа: Рачен
Напон: Батериски
Начин на употреба: Мерење на пулс и кислород
999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Лампа Звучник Bluetooth Во Боја
Лед Лампа Звучник Bluetooth Во Боја

Карактеристики:

Бои на Светлина: RGB, White, Warm White
Напон: Вградена Батерија
Модел: Bluetooth Лампа
Начин на употреба: Лампа, Звучник, Држач за Пенкала
Друга можност: Вметнување на USB, SD card, AUX
1,595.00 ден Додај во кошница
Попуст
Лед Лампа RING LIGHT 3STEP MT304
Лед Лампа RING LIGHT 3STEP MT304

Карактеристики:

Бои на Светлина: 6500K
Напон: USB Адаптер
Модел: МТ-304
Боја на Лампа: Бела
1,595.00 ден Додај во кошница
Попуст
UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 5W
UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 5W

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 5W
Напон: 12V
Модел: Внатрешен тајмер со 10 секунди одложено вклучување
1,999.00 ден Додај во кошница
Попуст
UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 10W
UVC Ламба за дезинфекција БАТЕРИСКА 10W

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 10W
Напон: 12V
Модел: Внатрешен тајмер со 10 секунди одложено вклучување
2,500.00 ден Додај во кошница
UVC Ламба за дезинфекција 36W
UVC Ламба за дезинфекција 36W

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластичен дизајн
Moќност: 36W
Напон: 220V
Модел: Со далечинско управување
2,990.00 ден Додај во кошница
Попуст
UVC Кутија За Стерилизација На Телефони, Маски, Накит, Клучеви
UVC Кутија За Стерилизација На Телефони, Маски, Накит, Клучеви

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластична изработка
Moќност: 9W
Напон: DC5V USB
Внатрешни димензии: 180x100x22mm
2,999.00 ден Додај во кошница
Попуст
Ѕидна Единица за Автоматско Мерење на Температура
Ѕидна Единица за Автоматско Мерење на Температура

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластична изработка
Начин на монтажа: Ѕиден , На сталак
Напон: DC5V USB / 3 Батерии ААА
Време на мерење температура: 1 Секунда
3,990.00 ден Додај во кошница
Попуст
UVC Ламба за дезинфекција 38W
UVC Ламба за дезинфекција 38W

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 38W
Напон: 220V
Модел: Со далечинско управување
4,999.00 ден Додај во кошница
Попуст
UVC Ламба за дезинфекција 50W
UVC Ламба за дезинфекција 50W

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 50W
Напон: 220V
Модел: Со далечинско управување
6,999.00 ден Додај во кошница
Попуст
Анти Вирусен УВ Прочистувач 6 во 1
Анти Вирусен УВ Прочистувач 6 во 1

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Пластичен дизајн
Moќност: 45W
Напон: 220V
Модел: UV Прочистувач на воздух
Филтри: Вистински ХЕПА филтер, Карбон Филтер, Примарен Филтер, ПМ2.5 Филтер, Далечинско управување, Тајмер, УВ НЕОНКА За уништување на сите бактерии
13,990.00 ден Додај во кошница
Попуст
Анти Вирусен УВ Прочистувач и Овлажнувач на Воздух
Анти Вирусен УВ Прочистувач и Овлажнувач на Воздух

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Пластичен дизајн
Moќност: 70W
Напон: 220V
Модел: UV Прочистувач и овлажнувач на воздух
Филтри: Вистински ХЕПА филтер, Карбон Филтер, Примарен Филтер, ПМ2.5 Филтер, Далечинско управување, Тајмер, УВ НЕОНКА За уништување на сите бактерии
17,990.00 ден Додај во кошница