РГБ ЛЕД ЛЕНТА СЕТ 5М ВОДООТПОРНА

Категорија

499.00 ден 799.00 ден

100 на залиха

Опис

СЕТ ЛЕД ЛЕНТА СО ВКЛУЧЕНА РГБ ЛЕНТА 5 МЕТРИ + КОНТРОЛЕР СО ДАЛЕЧИНСКО УПРАВУВАЊЕ + НАПОЈУВАЊЕ ТРАНСФОРМАТОР НА СТРУЈА ОД 220 НА 12 ВОЛТИ , САМОЛЕПЛИВА