ЛЕД СЕТ 3 ТОПЧИЊА Osram LEDVANCE E14 3 PACK VELIGDENSKO PROMO

Категорија SKU: 200-1

179.00 ден 399.00 ден

Опис

Лед Топче Е14 6w замена за 40 w

Одлична замена за старите сијалици кои се користат на лустерите столните ламби и слично

најекономично осветлување сигурен и докажан бренд ОСРАМ