Лед Спот GU10 6.5W DIMMABLE 4000k

Категорија Ознаки: , , ,

175.00 ден

Заменува: 70W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 7W
Напон: 220V
Модел: GU10
Боја на светлина: 2700K, 6000K

Опис

220v gu10 spot sijalica

dimmable / raboti na potenciometar