Лед Рефлектор Olympic White Shell 10W

Категорија SKU: Не е достапно

799.00 ден 1,295.00 ден

Заменува: 100W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Olimpic White Shell – Водоотпорен
Заштита: IP65