» » » » Лед Рефлектор Battery Rechargeable 10W

Лед Рефлектор Battery Rechargeable 10W

1,995.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Tип Battery Rechargeable
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65

Нема на залиха