Коцкаст Надграден Панел 600X600 48W

Категорија SKU: Не е достапно

1,799.00 ден 3,999.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 48W
Напон 220V
Димензии 600X600 Надграден
Широчина 10cm
Светлински флукс 4500Lm