Попуст
КАМЕРА HD WI-FI IP SMART Q10
КАМЕРА HD WI-FI IP SMART Q10

Гаранција: 1 годинa

Мултинаменска Wi-Fi IP HD камера која може да ја користите за мониторинг, комуникација и како аларм.

3,550.00 ден 1,975.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 1200mm
Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 1200mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Wide Body Professional
Моќност 40W
CCT 4000K , 6000К
Должина 1200mm,
2,995.00 ден 1,995.00 ден Одбери опции
Лед Лента 4,8W/m Пурпур
Лед Лента 4,8W/m Пурпур

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP22
Моќност 4,8W/m
Напон 12V
Боја Пурпурна
1,995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Коцкаст Панел ВГРАДЕН 595×595 48W
Коцкаст Панел ВГРАДЕН 595×595 48W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 48W
Напон 220V
Димензии 595mm x 595mm
Длабочина 10mm
Светлински флукс 4500Lm
3,999.00 ден 1,995.00 ден Одбери опции
Лед Рефлектор Battery Rechargeable 10W
Лед Рефлектор Battery Rechargeable 10W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Tип Battery Rechargeable
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
1,995.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Тавански Лед Арматури EASY CONNECTION 1200mm
Тавански Лед Арматури EASY CONNECTION 1200mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Wide Body Professional
Моќност  36W
CCT 4000K , 6000К
Должина 1200mm,
2,995.00 ден 1,995.00 ден Одбери опции
РГБ Јаже
РГБ Јаже

Гаранција: 2 години

Kарактеристики:

Напон 220V
Тип Повеќе програми на светење, Водоотпорно
Боја на светлина Бела, Црвена, Зелена, Сина, Розева, РГБ
1,995.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell 50W
Лед Рефлектор Olympic White Shell 50W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 50W
Напон: 220V
Tип: Olimpic White Shell
Боја на светлина: 4000K
Заштита: IP65
2,595.00 ден 1,995.00 ден Додади во кошничка
Сет ЛЕД Рефлектор со Држач 30W
Сет ЛЕД Рефлектор со Држач 30W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Тип LED FLOOD LIGHT
1,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Напојување Метал 250W
Лед Напојување Метал 250W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 250W
Напон 220/12V
2,599.00 ден 1,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
РГБ Sensitive Контролер На Допир Црн
РГБ Sensitive Контролер На Допир Црн

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир
Јачина на Ампер: 3x6A
Моќност: 216-432W
2,999.00 ден 1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Надворешен Лустер Гарден 1 Надграден
Лед Надворешен Лустер Гарден 1 Надграден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 9W
Напон: 220V
Модел: IP66
Боја на светлина: 3000K
Тип: Надграден
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Надворешен Лустер Гарден 2 Надграден
Лед Надворешен Лустер Гарден 2 Надграден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 9W
Напон: 220V
Модел: IP66
Боја на светлина: 3000K
Тип: Надграден
1,995.00 ден Прочитај повеќе
Лед Лустер Надграден Деко 6W
Лед Лустер Надграден Деко 6W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Модел: IP22
Боја на светлина: 3000K
Тип: Надграден
1,995.00 ден Додади во кошничка
RGB+W  Контролер на Допир Бел
RGB+W Контролер на Допир Бел

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир за РГБ и други лед ленти
Јачина на Ампер: 4x6A
Моќност: 288-576W
1,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
РГБ Контролер На Допир Вградлив Во Ѕид
РГБ Контролер На Допир Вградлив Во Ѕид

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед контролер на допир вградлив во Ѕид
Јачина на Ампер: 3x8A
Моќност: 288-576W
2,999.00 ден 1,995.00 ден Додади во кошничка
Alu Профил Надграден 2М 35x35mm
Alu Профил Надграден 2М 35x35mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Надграден
1,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Коцкаст Панел 595X595 На Сајли 40W
Коцкаст Панел 595X595 На Сајли 40W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 40W
Напон 220V
Димензии 595mm x 595mm
Длабочина 8mm
Боја на светлина 4000K, 6000K
3,599.00 ден 1,995.00 ден Одбери опции
Попуст
Коцкаст Надграден Панел 600X600 40W
Коцкаст Надграден Панел 600X600 40W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 40W
Напон 220V
Димензии 600X600 Надграден
Широчина 10cm
Светлински флукс 4500Lm
3,999.00 ден 1,995.00 ден Одбери опции
Лед Рефлектор На Шина 30W 4000K – GD109
Лед Рефлектор На Шина 30W 4000K – GD109

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 4000K
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор На Шина 30W 3000K – GD320
Лед Рефлектор На Шина 30W 3000K – GD320

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 3000K
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор На Шина 30W 3000K Музеј Зум – GD181
Лед Рефлектор На Шина 30W 3000K Музеј Зум – GD181

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина Со Зум
Боја на светлина 3000K
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Рефлектор На Шина 30W 6500K – GD339
Лед Рефлектор На Шина 30W 6500K – GD339

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Рефлектор на шина
Боја на светлина 6500K
1,995.00 ден Додади во кошничка
Улична Светилка Nano Slim 30W 6500K
Улична Светилка Nano Slim 30W 6500K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 30W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Nano Slim
Боја на светлина Бела (6500K)
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Насочувач За Фасади 24° Aгол 4000К
Лед Насочувач За Фасади 24° Aгол 4000К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Black Shell
Боја на светлина 4000K
Заштита IP67
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Сноп За Фасади 10° 10W Црвена Светлина
Лед Сноп За Фасади 10° 10W Црвена Светлина

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 10W
Напон 220V
Tип Black Shell
Боја на светлина Црвена
Заштита IP67
1,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Window/Corridor Светло 4000К 9W
Лед Window/Corridor Светло 4000К 9W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 9W
Напон 220V
Tип Grey Shell
Боја на светлина 4000K
Заштита IP67
1,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор 20W COB
Лед Рефлектор 20W COB

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Downlight, Вградлив
2,999.00 ден 1,999.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 20W
Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 20W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Olympic White Shell
Боја на светлина RGB
Заштита IP65
2,999.00 ден 1,999.00 ден Додади во кошничка
Лед Strip Dimmer – Radio Remote
Лед Strip Dimmer – Radio Remote

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Radio Remote
1,999.00 ден Прочитај повеќе
ЛЕД ДИМЕР НА ДОПИР
ЛЕД ДИМЕР НА ДОПИР

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Лед димер на допир
1,999.00 ден Додади во кошничка
Лед Улична Светилка 60W SMD E27 6000K
Лед Улична Светилка 60W SMD E27 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 60W
Напон 220V
Tип Улично осветлување SMD
Боја на светлина 3000K, 6000K
1,999.00 ден Додади во кошничка