Selena PAR20 8W 6000K E27
Selena PAR20 8W 6000K E27

Заменува: 80W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 8W
Напон: 220V
Tип: PAR20
Боја на светлина: 6000K
Грло: E27
199.00 ден Додади во кошничка
Лед Спот MR16 5W 220V 6000K
Лед Спот MR16 5W 220V 6000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Модел: MR16
Боја на светлина: 6000K
199.00 ден Прочитај повеќе
Alu Профил Аголен 1М
Alu Профил Аголен 1М

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Надграден
225.00 ден Додади во кошничка
Алу Профил Вградлив 1М
Алу Профил Вградлив 1М

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
225.00 ден Прочитај повеќе
Aлу Надграден Профил 1М 7x7mm
Aлу Надграден Профил 1М 7x7mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
225.00 ден Прочитај повеќе
Selena R63 9W 4000K E27
Selena R63 9W 4000K E27

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 9W
Напон: 220V
Tип: R63
Боја на светлина: 4000K
Грло: E27
255.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Кружен Панел 6W Вградлив
Кружен Панел 6W Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 120mm, Длабочина: 14mm
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
Тип: Вградлив
299.00 ден 255.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 Филамент 8W
Лед Сијалица E27 Филамент 8W

Заменува: 80W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 8W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
359.00 ден 255.00 ден Прочитај повеќе
Лед вграден панел коцка 6W 6000K
Лед вграден панел коцка 6W 6000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Боја на светлина: 6000K
Тип: Вградлив
255.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Selena PAR30 12W 6000K E27
Selena PAR30 12W 6000K E27

Заменува: 100W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Tип: PAR30
Боја на светлина: 6000K
Грло: Е27
299.00 ден 259.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Вградлив рефлектор 2W
Лед Вградлив рефлектор 2W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Tип Downlight, ROTA
Боја на светлина Warm, Cold
Боја на рамка White (бела)
299.00 ден 275.00 ден Одбери опции
Попуст
Розетна 3W Chrome
Розетна 3W Chrome

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 3W
Напон 220V
Tип CHROME
Боја на светлина Warm, Cold
299.00 ден 275.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Вградлив рефлектор 2W CHROME
Лед Вградлив рефлектор 2W CHROME

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 2W
Напон 220V
Tип Downlight, ROTA
Боја на светлина Warm, Cold
Боја на рамка Chrome
299.00 ден 275.00 ден Одбери опции
Попуст
FILAMENT GLOBE G125 6W 2800K
FILAMENT GLOBE G125 6W 2800K

Заменува: 80W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Модел: G125
Грло: Е27
Тип: Filament 2800K
399.00 ден 275.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Вградлив Сензор 360°
Вградлив Сензор 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
599.00 ден 275.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Т5 Цевка 600мм Со Прекинувач
Лед Т5 Цевка 600мм Со Прекинувач

Заменува: 60W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Матирана
Moќност: 8W
Напон: 220V
Должина: 600mm
Боја на светлина:  6000K
295.00 ден 275.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
РГБ Контролер
РГБ Контролер

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: РГБ Контролер
Јачина на Ампер: 3×2А
Моќност: 72-144W
599.00 ден 295.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Кружен надграден панел 12W
Кружен надграден панел 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Форма: круг
Боја на светлина: 3000K, 6000K
695.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Попуст
Коцкаст надграден панел 12W
Коцкаст надграден панел 12W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Форма: Коцка
Боја на светлина: 3000K, 6000K
695.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Попуст
T8 Лед Цевки 1200mm 360°
T8 Лед Цевки 1200mm 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност:  Матирана
Tип: Led Tube
Напон: 220V
Моќност: 18W
Должина: 1200mm
Агол на светлина: 360°
399.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Попуст
Сензор 360° Со Фасонка Е27
Сензор 360° Со Фасонка Е27

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Напон: 110-240V/AC
Грло: E27
Тип: Сензор
495.00 ден 295.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Лента 4,8W 2835/60 диоди 5м
Лед Лента 4,8W 2835/60 диоди 5м

Цената е за 5м котур

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP22
Моќност: 4,8W
Напон: 12V
Диоди на метар: 60
Боја: 2700K , 6500K
495.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Попуст
Гарден Сензор 10А
Гарден Сензор 10А

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
459.00 ден 295.00 ден Додади во кошничка
Aлу Профил Надграден 2М 10x9mm
Aлу Профил Надграден 2М 10x9mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 2m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
295.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Кружен Панел 12W Вградлив
Кружен Панел 12W Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 180mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 3000K, 4500K, 6000K
Тип: Вградлив
550.00 ден 295.00 ден Одбери опции
Соларна Убодна Светилка 8 диоди
Соларна Убодна Светилка 8 диоди

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 400Lm
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: ЦРНА
295.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Selena PAR38 18W 6000K E27
Selena PAR38 18W 6000K E27

Заменува: 160W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 18W
Напон: 220V
Tип: PAR38
Боја на светлина: 6000K
Грло: E27
399.00 ден 299.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Ленти Ригид Бар IP22
Лед Ленти Ригид Бар IP22

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP22
Моќност 28,8W/m
Напон 12V
Должина 1m
399.00 ден 299.00 ден Додади во кошничка
Попуст
T5 Лед Цевки 1200mm 20W Super Bright
T5 Лед Цевки 1200mm 20W Super Bright

Заменува: 150W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Матирана
Moќност: 20W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Боја на светлина: 4000K, 6000K
495.00 ден 325.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Т5 Цевка 900мм Со Прекинувач
Лед Т5 Цевка 900мм Со Прекинувач

Заменува: 80W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Матирана
Moќност: 10W
Напон: 220V
Должина: 900mm
Боја на светлина:  6000K
395.00 ден 325.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Кружен Панел 12W Вградлив
Кружен Панел 12W Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 12W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 180mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 3000K, 4500K, 6000K
Тип: Вградлив
550.00 ден 375.00 ден Одбери опции