Попуст
Лед Сијалица E27 OMNI 10W DIMMABLE
Лед Сијалица E27 OMNI 10W DIMMABLE

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: DIMMABLE OMNI
Боја на светлина: 6000K
Грло: E27
299.00 ден 165.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Selena R50 6W 3000K E14
Selena R50 6W 3000K E14

Заменува: 60W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Tип: R50
Боја на светлина: 2700K, 4000K, 6500K
Грло: E14
199.00 ден 175.00 ден Одбери опции
Попуст
Кружен Панел 3W – Вградлив
Кружен Панел 3W – Вградлив

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Димензии: Дијаметар: 85mm, Длабочина: 10mm
Боја на светлина: 3000K, 4000K, 6000K
Тип: Вградлив
195.00 ден 175.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Спот G4 2,5W 12V Silicone 2700K DC
Лед Спот G4 2,5W 12V Silicone 2700K DC

Заменува: 25W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 2,5W
Напон: 12V
Tип: Silicone
Тип на напојување: DC
Боја на светлина: 2700K
299.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Лед вграден панел коцка 3W 3000K
Лед вграден панел коцка 3W 3000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 3W
Напон: 220V
Боја на светлина: 3000K
Тип: Вградлив
175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Свеќа E14 C35 7W
Лед Свеќа E14 C35 7W

Заменува: 60W
Гаранција: 1 години

Карактеристики:

Моќност: 7W
Напон: 220V
Tип: E14 C35
Боја на светлина: 6000K
259.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Aлу Профил Надграден 1М 10x9mm
Aлу Профил Надграден 1М 10x9mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
175.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Арматура За Т8 Лед Цевка 1200mm
Арматура За Т8 Лед Цевка 1200mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Бела
Moќност За 18W
Напон 220V
Должина 1200mm
299.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот MR16 6W 12V 3000K
Лед Спот MR16 6W 12V 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

299.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лeд MOONLITE Dimmable (потенциометар)
Лeд MOONLITE Dimmable (потенциометар)

Карактеристики:

Луменажа: 250Lm
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: На потенциометар 0-250Lm
Начин на монтажа: Лепенки, Штраф, Магнет
295.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лeд MOONLITE Кампинг Лампа
Лeд MOONLITE Кампинг Лампа

Карактеристики:

Луменажа: 300Lm
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: 300Lm
Начин на употреба: Рачно, Фенер
375.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот MR16 7W 220V 3000K
Лед Спот MR16 7W 220V 3000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

299.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот GU10 4W DIMMABLE 4000K
Лед Спот GU10 4W DIMMABLE 4000K

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 4W
Напон: 220V
Модел: GU10
Боја на светлина: 4000K
295.00 ден 175.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Спот G9 10W 220V
Лед Спот G9 10W 220V

Заменува: 80W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: G9
Боја на светлина: 2700K, 6000K
325.00 ден 175.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица E27 Филамент 4W
Лед Сијалица E27 Филамент 4W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 4W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
299.00 ден 179.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица E14 Филамент 4W
Лед Сијалица E14 Филамент 4W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 4W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
299.00 ден 179.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Ретро Сијалица Е27
Ретро Сијалица Е27

Заменува: 50W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 60W
Напон: 220V
Tип: Dimmable
Боја на светлина: 2000K
Грло: E27
299.00 ден 185.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Свеќа Филамент E14 4W
Лед Свеќа Филамент E14 4W

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 4W
Напон: 220V
Tип: Fillament Saffire
Боја на светлина: 2700K, 3000K, 6000K
Грло: E14
300.00 ден 195.00 ден Одбери опции
Попуст
T8 Лед Цевки 600mm 360°
T8 Лед Цевки 600mm 360°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност Проѕирна, Матирана
Tип Led Tube
Напон 220V
Моќност 9W
Должина 600mm
Агол на светлина 360°
299.00 ден 195.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед кружни стаклени панели 6W 6000K Вградливи
Лед кружни стаклени панели 6W 6000K Вградливи

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Длабочина: 35mm
Боја на светлина: 6000K
Тип: Вградлив
399.00 ден 195.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед стаклени панели коцка 6W 6000K Вградливи
Лед стаклени панели коцка 6W 6000K Вградливи

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 6W
Напон: 220V
Боја на светлина: 6000K
Длабочина: 35mm
Тип: Вградлив
399.00 ден 195.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Сијалица E27 100% Aluminium Pure 10W
Лед Сијалица E27 100% Aluminium Pure 10W

Заменува: 100W
Гаранција: 1 година

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: Alu A60
Боја на светлина: 3000K / 4000K
295.00 ден 195.00 ден Одбери опции
T8 Лед Цевки 600mm 180°
T8 Лед Цевки 600mm 180°

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Проѕирна, Матирана
Tип: Led Tube
Напон: 220V
Моќност: 9W
Должина: 600mm
Агол на светлина: 180°
195.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед Сијалица Selena E27 3STEP Dimmable 10W 3000K
Лед Сијалица Selena E27 3STEP Dimmable 10W 3000K

Заменува: 75W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 10W
Напон: 220V
Tип: 3STEP Dimmable
Боја на светлина: 3000K
Грло: E27
255.00 ден 195.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Гарден Сензор 6А
Гарден Сензор 6А

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Агол на детекција: 360°
Тип: Сензор
395.00 ден 195.00 ден Додади во кошничка
Aлу Надграден Профил 1М 14x7mm
Aлу Надграден Профил 1М 14x7mm

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Вградлив
195.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Филамент Ретро Е27 4W 2200К
Лед Филамент Ретро Е27 4W 2200К

Заменува: 40W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 4W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 2200К
299.00 ден 195.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лeд MOONLITE Прекинувач За Шпајз
Лeд MOONLITE Прекинувач За Шпајз

Карактеристики:

Луменажа: 200Lm
Напон: Батерии
Модел: MOONLITE
Боја на светлина: 6500K
Јачина на светење: На прекидач 0-200Lm
Начин на монтажа: Лепенки, Штраф, Магнет
495.00 ден 195.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Сијалица E27 Филамент 6W
Лед Сијалица E27 Филамент 6W

Заменува: 60W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност 6W
Напон 220V
Tип Fillament
Боја на светлина 3000К
259.00 ден 199.00 ден Додади во кошничка
Selena PAR20 8W 6000K E27
Selena PAR20 8W 6000K E27

Заменува: 80W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 8W
Напон: 220V
Tип: PAR20
Боја на светлина: 6000K
Грло: E27
199.00 ден Додади во кошничка
Лед Спот MR16 5W 220V 6000K
Лед Спот MR16 5W 220V 6000K

Заменува: 50W
Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Моќност: 5W
Напон: 220V
Модел: MR16
Боја на светлина: 6000K
199.00 ден Прочитај повеќе
Alu Профил Аголен 1М
Alu Профил Аголен 1М

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Должина 1m
Материјал Алуминиум
Боја PC
Тип Надграден
225.00 ден Додади во кошничка