Попуст
Коцкаст Панел Dimmable 36W 600X600
Коцкаст Панел Dimmable 36W 600X600

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 36W
Напон 220V
Димензии 600mm x 600mm
Боја на светлина Топлобела
4,999.00 ден 4,599.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Рефлектор Silver Shell 100W SMD
Лед Рефлектор Silver Shell 100W SMD

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 100W
Напон 220V
Tип Silver Shell
Боја на светлина 6500K
Заштита IP65
5,999.00 ден 4,755.00 ден Додади во кошничка
Улична Светилка Nano Slim 80W 6500K
Улична Светилка Nano Slim 80W 6500K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 80W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Nano Slim
Боја на светлина Бела (6500K)
4,795.00 ден Додади во кошничка
Лед Светилка За Базени 15W 12V Надградна
Лед Светилка За Базени 15W 12V Надградна

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 15W
Напон 12V
Додатоци Далечинско За Регулација
Боја на светлина RGB, 6500К
Заштита IP68
4,995.00 ден Одбери опции
Лед Линеарна Светилка 40W Alu Body 1200mm
Лед Линеарна Светилка 40W Alu Body 1200mm

Заменува: 150W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body, PVC дифузер
Moќност: 40W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: СРЕБРО, БЕЛА, ЦРНА
4,995.00 ден Одбери опции
Попуст
Улично осветлување 50W Bridgelux
Улично осветлување 50W Bridgelux

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 50W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Bridgelux
Боја на светлина Бела (6000K)
8,999.00 ден 5,995.00 ден Додади во кошничка
Лед Линеарна Светилка 40W Alu Body 1200mm No diffuser
Лед Линеарна Светилка 40W Alu Body 1200mm No diffuser

Заменува: 150W
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body
Moќност: 40W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: СРЕБРО, ЦРНА
5,995.00 ден Одбери опции
Лед Линеарна Светилка 48W no edge
Лед Линеарна Светилка 48W no edge

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body
Moќност: 48W
Напон: 220V
Должина: 1200mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: ЦРНА
5,995.00 ден Одбери опции
Попуст
UVC Ламба за дезинфекција
UVC Ламба за дезинфекција

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 38W
Напон: 220V
Модел: Со далечинско управување
7,999.00 ден 6,999.00 ден Додади во кошничка
ЛЕД ДРВО 0.6m
ЛЕД ДРВО 0.6m

Гаранција: 2 години

 

7,750.00 ден Одбери опции
Лед Линеарна Светилка Круг Рамка 48W
Лед Линеарна Светилка Круг Рамка 48W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body
Moќност: 48W
Напон: 220V
Должина: 600mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: ЦРНА
7,995.00 ден Одбери опции
Лед Линеарна Светилка Оксагон Рамка 36W
Лед Линеарна Светилка Оксагон Рамка 36W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body
Moќност: 36W
Напон: 220V
Должина: 600mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: ЦРНА
7,995.00 ден Одбери опции
Лед Линеарна Светилка Триаголник 28W
Лед Линеарна Светилка Триаголник 28W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body
Moќност: 28W
Напон: 220V
Должина: 800mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: ЦРНА
7,995.00 ден Одбери опции
Лед Линеарна Светилка Коцка Рамка 36W
Лед Линеарна Светилка Коцка Рамка 36W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body
Moќност: 36W
Напон: 220V
Должина: 600mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: ЦРНА
7,995.00 ден Одбери опции
Лед Линеарна Светилка Коцка 72W
Лед Линеарна Светилка Коцка 72W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body
Moќност: 72W
Напон: 220V
Должина: 600mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: ЦРНА
7,995.00 ден Одбери опции
Лед Линеарна Светилка Оксагон 80W
Лед Линеарна Светилка Оксагон 80W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body
Moќност: 80W
Напон: 220V
Должина: 800mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: ЦРНА
7,995.00 ден Одбери опции
Лед Линеарна Светилка Круг 48W
Лед Линеарна Светилка Круг 48W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Надворешност: Аluminum Body
Moќност: 48W
Напон: 220V
Должина: 600mm
Боја на светлина: 4500K, 6500K
Боја на тело: ЦРНА
7,995.00 ден Одбери опции
Лед Рефлектор За Бензиски 60W SMD
Лед Рефлектор За Бензиски 60W SMD

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 60W
Напон: 220V
Tип: SMD Premium
Боја на светлина: 6500К
7,999.00 ден Додади во кошничка
Попуст
UVC Ламба за дезинфекција
UVC Ламба за дезинфекција

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Метален дизајн
Moќност: 38W
Напон: 220V
Модел: Со далечинско управување
8,999.00 ден 7,999.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Ѕвоно 100W
Лед Ѕвоно 100W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 100W
Напон 220V
Tип Лед Ѕвоно
Димензии Дијаметар: 270mm, Висина: 300mm
12,990.00 ден 8,950.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед Ленти 220V
Лед Ленти 220V

Цената е за 100m котур
Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел IP65
Моќност 4,8W
Напон 220V
Диоди на метар 60
Боја Бела, Топлобела, Зелена, Црвена, Сина, Жолта
9,900.00 ден Одбери опции
ЛЕД ДРВО 0.9м
ЛЕД ДРВО 0.9м

Гаранција: 2 години

 

9,975.00 ден Одбери опции
Попуст
Лед УФО 100W 6500К
Лед УФО 100W 6500К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 100W
Напон 220V
Tип УФО
Боја на Светлина 6500К
15,999.00 ден 11,999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед Ѕвоно 150W
Лед Ѕвоно 150W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 150W
Напон 220V
Tип Лед Ѕвоно
Димензии Дијаметар: 270mm, Висина: 300mm
15,999.00 ден 12,950.00 ден Додади во кошничка
Улично осветлување 100W
Улично осветлување 100W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 100W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Epistar
Боја на сбетлина Бела (6000K)
12,995.00 ден Додади во кошничка
Улично осветлување 120W
Улично осветлување 120W

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 120W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Epistar
Боја на сбетлина Бела (6000K)
14,990.00 ден Прочитај повеќе
ЛЕД ДРВО 1.5m
ЛЕД ДРВО 1.5m

Гаранција: 2 години

 

15,775.00 ден Одбери опции
Лед Рефлектор За Tунели 120W SMD (Copy)
Лед Рефлектор За Tунели 120W SMD (Copy)

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност: 120W
Напон: 220V
Tип: SMD Premium
Боја на светлина: 6500К
15,995.00 ден Додади во кошничка
Попуст
Лед УФО 150W 6500К
Лед УФО 150W 6500К

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 150W
Напон 220V
Tип УФО
Боја на Светлина 6500К
19,999.00 ден 15,999.00 ден Прочитај повеќе
Попуст
Лед УФО 150W 4000K
Лед УФО 150W 4000K

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 150W
Напон 220V
Tип УФО
Боја на Светлина 4000К
19,999.00 ден 15,999.00 ден Додади во кошничка
Соларен Систем За Домашна Употреба Со Вклучен Инвертер Акомулатори и Соларни Панели
Соларен Систем За Домашна Употреба Со Вклучен Инвертер Акомулатори и Соларни Панели

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: Солар Систем Со Акомиулатор и Инвертер
Моќност: 500W , 1000W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Зелена
39,900.00 ден69,990.00 ден Одбери опции