Попуст

Улично осветлување 24W

4,999.00 ден 2,999.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 24W
Напон 220V
Tип Улично осветлување
Боја на сбетлина Бела (6000K)

Нема на залиха

Категорија: