Улично осветлување 120W

14,990.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 120W
Напон 220V
Tип Улично осветлување Epistar
Боја на сбетлина Бела (6000K)

Нема на залиха

Категорија: