Лед Водоотпорни String Светла – 8м Сет со 7 Сијалици E27

999.00 ден1,999.00 ден

Карактеристики:

Модел: IP65
Материјал: Гумирани водоотпорни
Напон: 220V
Боја на тело: ЦРНА
Моќност: 4W
Грло: E27
Должина: 8m
Број на сијалици: 7

Дополнителни информации

Лед Сијалици

БЕЗ ЛЕД СИЈАЛИЦИ, СО ЛЕД СИЈАЛИЦИ