Тавански Лед Арматури – Wide Body Professional 600mm

Категорија SKU: Не е достапно

699.00 ден 999.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел Wide Body Professional
Моќност 18W
CCT 4000K, 6000К
Должина 600mm

Дополнителни информации

Боја на светлина

4000K, 6000K