Лед Неон 220V IP68
Во Разни Бои

Категорија SKU: Не е достапно Ознаки: , , , , , , , , ,

395.00 ден 599.00 ден

Цената е за 1m 

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP68
Моќност: 9,6W/m
Напон: 220V
Диоди на метар: 120
Боја: БЕЛА, ТОПЛО БЕЛА, ЦРВЕНА, ЗЕЛЕНА, ПЛАВА