LED Фан Ламба 36w

199.00 ден 399.00 ден

Одлично решение за осветлување на секаков простор како во Вашиот дом но и во Вашите деловни простории

замена за светилки од 200W

Грло Е27 адаптивен дизајн за секоја намена

Опис

Одлично решение за осветлување на секаков простор како во Вашиот дом но и во Вашите деловни простории

замена за светилки од 200W

Грло Е27 адаптивен дизајн за секоја намена