Соларен Лед Рефлектор 25W

1,299.00 ден 1,599.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 25W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна

Нема на залиха