Солар Лед Улична Светилка Со Сензор 30W

1,795.00 ден 1,995.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Модел: IP65
Моќност: 30W
Напон: Соларна Енергија
 Боја на тело: Црна

7 на залиха