Јаже со 7 фасонки E27 7м

999.00 ден 1,599.00 ден

ВО СЕТОТ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ СИЈАЛИЦИ

Карактеристики:

Модел: IP65
Материјал: Гумирани водоотпорни
Напон: 220V
 Боја на тело: ЦРНА

38 на залиха