Дома » Продавница » Додатоци » Лед Лампи » Рачна Единица за Автоматско Мерење на Температура
Попуст

Рачна Единица за Автоматско Мерење на Температура

999.00 ден

Гаранција: 1 годинa

Карактеристики:

Надворешност: Пластична изработка
Начин на монтажа: Рачен
Напон: 3 Батерии ААА
Време на мерење температура: 1 Секунда

10 на залиха