Соларен Лед Рефлектор 50W Ultra Bright

1,999.00 ден 3,999.00 ден

Карактеристики:

Моќност 50W
Напон Соларна Енергија
Tип Надворешен IP65

96 на залиха

Опис

Високо Квалитетни Соларни ЛЕД Рефлектори 50w / 100w /150w

со Вградена моќна батерија и најголем соларен панел во класата

долг 6м кабел помегу соларниот панел и лед рефлекторот

за полесна монтажа и лесно пронаогање на сонцето