Лед Рефлектор Olympic White Shell RGB 20W

1,999.00 ден 2,999.00 ден

Гаранција: 2 години

Карактеристики:

Моќност 20W
Напон 220V
Tип Olympic White Shell
Боја на светлина RGB
Заштита IP65

7 на залиха